FC Kabel Åttios Gästbok
Välkommen till FC Kabel Åttios Gästbok.
Namn:

Meddelande:

Antal inlägg: 13662
Namn: Webmaster/tränare Malm
Datum: 2008-03-31 00:20
PS. Referatet är skrivet av vår damtränare/ordförande Johan Rydén som har för vana att referera di gules matcher i den lokala tidningen Borås Tidning. DS.
Namn: Webmaster/tränare Malm
Datum: 2008-03-31 00:19
För det första: påhopp av personlig art hör inte hemma här. Här är vi civiliserade och trevliga mot varandra. För det andra: har man ändå någon kritik att framföra ska man vara beredd att underteckna med sitt eget namn - fegisar som gör personliga angrepp ger jag inget för. För det tredje: var du verkligen på matchen? Alla som såg matchen och kan fotboll förstår att Johanna gjorde en bra match. För det fjärde: om du var där är knappast bilen en bra läktarplats som gör det möjligt att bedöma enskilda spelares insatser. För det femte: Alla spelarna har fått beröm för sin insats i referatet om än ej nämnda vid namn. För det sjätte: välkommen att avnjuta fler matcher från sidlinjen i trevligt sällskap.
Namn: Bilen!
Datum: 2008-03-30 23:15
Såg bönornas första match, satt i bilen å frös! SÅ stor heder åt damerna för att dom krigade så tappert i 0-0 matchen,Dock kan jag inte förstå hur webmaster (som jag förmodar är tränanren också) Kan nämna "drugge" som en av matchens lirare!?Inget personligt men det fanns andra som enligt mitt tycke jobbade hårt och kämpade!
Namn: Emma
Datum: 2008-03-30 21:38
Bra jobb idag bönor! Med en avbytare eller två och en vind som valt att blåsa någon annanstanns än på Boda hade vi lätt spräckt den historiska nollan. Härligt att se att ingen klev av trots många trötta ben, då blir man stolt över att vara brun! Ses på tisdag.
Namn: Malm
Datum: 2008-03-30 21:32
Härlig match idag, tjejer! Bra kämpat. Inställningen var det klart bästa. Ingen vek ner sig trots obefintliga avbytare och stundtals tuffa tag. Kul också att se några fina anfall där vi höll bollen inom laget och gjorde oss spelbara. Synd att vi inte spräckt nollan framåt, det var flera bud på det idag så snart kommer det första målet. Ses på tisdag!
Namn: Zäändra
Datum: 2008-03-30 18:47
Ok bönor vi MÅSTE hitta fler spelare nu, det är säkert fler än jag som helst inte vill spela en match till utan avbytare! Är helt mörbultad i hela kroppen, helt otroligt att inte mina fötter har ramlat av hehe.. Men alla ska ha en stor eloge som orkade kämpa igenom en match på bara 11 pers, bra spelat idag flickor! Nästa gång är det våran tur att jubla över mål och seger =)
Namn: Ordförande
Datum: 2008-03-30 17:13
Määli har väl sammanfattat det mesta, men här ändå en analys till.Med elva spelare orkade vi ganska exakt 55 minuter. Så långt låg vi under med 2-0, trots att vi egentligen bara hade släppt till en enda målchans - och att den inte hade blivit mål. Det var i stället hörnorna som fällde oss. Vi kom helt fel på tre av Brämhults fem-sex hörnor före paus. Två gånger blev det mål. Vi får jobba på hur vi skall försvara oss vid hörnor.Däremot var det positivt att se hur vi så långt spelade oss fram. Vi höll bollen inom laget på ett riktigt bra sätt, och skapade också ett par riktigt bra lägen. Avslutningarna höll däremot inte lika hög klass som de gjort på träning. Närmast var Elinor som i superläge lyckades få bollen ett par decimeter utanför målet.De sista 35 minuterna slog tröttheten till på bred front. Vi tappade positionsspelet, började jobba en eller två i taget, och tappade även passningsspelet. Då räddade Jenny, ribban och båda stolparna oss från fler baklängesmål.Nyttigt att vi trots alla trötta ben och hjärnor orkade jobba oss igenom 90 minuter. Nu får vi försöka hitta lite fler spelare, och fortsätta jobba på vårt spel.
Namn: Määli
Datum: 2008-03-30 16:59
Bra spelat idag bönor, trots att vi inte hade några avbytare o de blev förlust me 2-0. Dock vart de otur att vi hade den j--la motvinden i första halvlek för de va ju där som målen kom. O ja ska inte sticka under stolen me att ja vart rejält seg i kolan i slutet, o X antal smällar kommer kännas oerhört skönt imorgon kan ja tro. Men de va riktigt kul o se att vi hade mer målchanser denna matchen, så snart lossnar de nog och vi kan oxå jubla över skott i rätt binge =) Dessutom verkar inte deras lag ha någon bra lag anda, me tanke på att dom skrek o kallade varandra fula ord hela tiden. Tur vi har våran bruna kärlek i laget.. Dessutom verka dom lira för blodigt allvar, menas vi lirar för vi tycker de e kul =)Ses på tisdag ni underbara. O Zäändra, vi ses väl om typ 4 timmar på jobbet.. Ciaao!
Namn: affen
Datum: 2008-03-30 13:06
Ahh, goda nyheter ordf, inget mera zonförsvar. Positionsförsvar förstår jag mkt bättre. Och ingen gipsvagga blev det heller, alltså blir det till att satsa vidare på sin 28:e Kabelsäsong. Vad gäller bönor så har jag en duktig dotter men hon är bara 13 så hon får stå på tillväxt ett par år. Frugan är mer för basket. Sonen får väl förstärka B-laget om några år och själv har man väl 12-15 goda år kvar men det hjälper ju inte damerna... Good luck BBeans/Aff
Namn: Ordförande
Datum: 2008-03-30 11:45
Det går visst att titta på tidsanvisningen på sitt inlägg också.Var lite osäker på om klockan här var anpassad till sommartid, men det visade den sig vara.
Namn: Ordförande
Datum: 2008-03-30 11:43
Hoppas alla bönor ställt om klockan. Vi har inte råd att tappa någon mer. Slå på tv:n och dubbelkolla med text-tv...Så en glad nyhet till Affen: Du kan glömma det där konstiga som kallas zonförsvar - fotbollsförbundet har nämligen döpt om det till positionsförsvar.
Namn: Malm
Datum: 2008-03-29 19:22
Elva tjejer var alltså inte lätt att få ihop. Följande har tillfrågats: Fanny och Emma är sjuka, Anna är skadad, Ann, Jenny A, Louise och Jossan jobbar, Drugge flyttar, Lina fyller år, Jessie T ska på hennes kalas, Ida fyller också år, Mickan Kettil gillar inte grus, Becky har tenta, Jennie E, Heidi och Razaw är bortresta, Cissi jobb/skada, Emma har även frågat Malin Wåhlberg. Kontentan är att vi har en alldeles för tunn kärntrupp med regelbundet tränande bönor. Den måste utökas. Vidare måste vi i lagledningen inventera redan nu vilka som kan vara med i kommande matcher så att vi ser att vi har en rimlig chans att få ihop lag på de speldatum som är satta. Annars får vi flytta matcherna till dagar då fler kan spela. FRAMFÖRALLT - VÄRVA SPELARE! Alla måste hjälpas åt.
Namn: Malm
Datum: 2008-03-29 19:13
Efter sju sorger och åtta bedrövelser har vi äntligen en trupp på elva till morgondagens batalj: Jenny, Maria, Svampen, PG, Camilla, Jennifer, Sandra F, Sandra T, Ellinor, Ashna och Malin. Ett kanske finns också i Emma som är krasslig. Ser ut som en grym trupp rent defensivt så Brämhult har en tuff uppgift framför sig.
Namn: elamco
Datum: 2008-03-29 18:46
inte många timmar kvar till match nu:)svamp ring om du vill åka bil till den konstiga plan i borte indien vi ska till:Szamora,du och oliver kmr väl i morron?
Namn: PG
Datum: 2008-03-29 18:36
Vill bara påminna alla bönor som inte lämnat pengar för underkläderna att jag vill ha dem senast imorn..
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-29 18:07
Verkar som matchen blir av imorgon... eller?
Namn: Zäändra
Datum: 2008-03-29 13:28
Tror jag är lite nervös inför morgondagens match med, vaknade kl 12 och trodde det var söndag och tänkte "hur ska jag hinna i tid till boda kl 13??" hahaha.. Men kom på efter en lång stunds tankeverksamhet att det bara är lördag =P Inför förra matchen drömde jag att jag missade samlingen helt haha undra om det är nåt fel på mig?? Glöm inte ställa fram klockan inatt bönor, annars blir det problem..
Namn: Malm
Datum: 2008-03-29 12:32
Fanny: om du läser det här är det bra om du hör av dig!
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-28 16:55
Johnny: Var det där ett hot eller ett löfte?
Namn: Johnny
Datum: 2008-03-28 16:40
Jimmy du ska få så löjligt mycket brun kärlek ikväll! =) Du kommer nog uppskatta årets present bättre än fjolårets också =) hahaha...
Namn: Jimmy
Datum: 2008-03-28 16:33
Då blir man ett år äldre, fast eg bara en dag äldre än va ja va igår. Kul att fira med en toppplacering i träningsligan plus lite öl och en sväng till harrys. Hoppas man möter lite brun kärlek ute ikväll.
Namn: Määli
Datum: 2008-03-28 16:13
Ja då va de helg, skönt skönt. ladda inför matchen på söndag och bara hoppas och be att massa bönstjälkar kan va me o lira. Hoppas att min rygg håller för spel oxå, den är fortfarande lite knepig fram och tillbaka. Måste också tillägga att ja har lite svårt för vissa attityd barn i Brämhult, så må vi segra o sänka dom till botten =) By the way, bodavallen...varför liras inte matchen på brämhultarnas grusplan? elle har ja helt enkelt gått i dimma o drömt att dom har en plan jämte sin gräsplan? :) Trevlii helg bruna.
Namn: Piggelin
Datum: 2008-03-28 16:09
Pite-maria: Det är vid återvinnings stationen påboda, andra sidan R40 från HM Rowells.
Namn: Piggelin:
Datum: 2008-03-28 16:06
Jag kan vara med!
Namn: Piggelin
Datum: 2008-03-28 16:06
på matchen alltså!
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-28 15:03
Träningsligans toppskikt ser ut som följande när vi inom kort går in i april månad:13 TRÄNINGAR (AV 13 MÖJLIGA) Jimmy, 10 TRÄNINGAR: Gotland, 9 TRÄNINGAR: Tvålen, Zürich, Afzelius, Eriksson, 8 TRÄNINGAR: Foppa, Ceder, 7 TRÄNINGAR: Malm, Kyla, Hagström och Zammy
Namn: Pite-Maria
Datum: 2008-03-28 14:15
Är det vid återvinningsstationen på boda?? ISF vet jag oxå:).. om inte blir det svårare...ligger det två bilhandlare där oxå, en som säljer Jeepar å en som säljer Jaguarer..tänkte kanske att det var fler som visste var jag menade då...hur många miljövänner har vi;)...?
Namn: Zäändra
Datum: 2008-03-28 13:44
Jag kommer till boda på söndag! Fast det kanske vi redan konstaterat?? Aja lika bra att nämna det en gång till =) Piggelin: Ja Jäger kan nog också funka. Men det funkar nog mest med en hane som bäddat ner en i soffan och tycker synd om en haha ;-) Fejka skada låter som en utmärkt idé, hmm kanske nåt man skulle ägna sig åt i helgen hehe.. Det bästa av allt är att dom blir alltid så lyckliga när dom inser att det är deras förtjänst att man blivit frisk igen eftersom dom har tagit hand om en haha =)
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-28 10:53
Gillar elmacos svar när jag försökte guida henne dit med att nämna att de ligger i närheten av brämhult, hässleholmen och hulta. "vet ej vart de ligger det enda jag vet om de ställerna är att jag vill inte bo på hässleholmen och att Hulta har ett McDonalds"Du är bra go Elmaco
Namn: Gotland
Datum: 2008-03-28 09:46
elamco... Alt 1. R40 mot Jönköping, sväng av vid Brämhultsmotet (Volvo, Netto, H&M) sen vänster över motorvägen. Rakt fram i rondellen sen direkt till vänster. Alt 2. Från busstorget, ta 1:an mot Hässleholmen, via sjukhuset sen klvier man av vid Bodaskolan. Sen får man promenera mot R40. Alt 3. Be om skjuts.
Namn: elamco
Datum: 2008-03-28 09:24
zamora,ja men eftersom jag inte vet hur man kmr till brämhult lr var det ligger så spelar det ju ingen roll hur man åker dit:)
Namn: Gotland
Datum: 2008-03-28 09:12
Grattis du värdige konkurrent! Nu *piiiip* måste jag ta tag i mig själv och börja träna igen. Syns på tisdag gubbs and böns.
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-28 08:59
Grattis Jimmy!
Namn: svampen
Datum: 2008-03-28 08:38
jag e me på söndag....vet vart de ligger me =)
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-28 08:00
Vill skicka iväg en grattis hälsning till vår träningsliga ledare (för det är han va) Jimmy!Stort grattis på födelsedagen.
Namn: Cicci
Datum: 2008-03-27 21:37
Ja vill m kan inte spela på sönd.. Knät/foten e inte ok ännu m om ja tar några voltaren funkar d.. Kruxet e å få led på sönd.. Ska kolla om ja kan fixa d m just nu ser d väldigt mörkt ut.. :( Har någon förresten fixat en pojkvän åt Ellen??
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-27 21:14
Sök på sjumilagatan på eniro
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-27 21:12
Elmaco: På Brämhult. Buss, Taxi, gå, cykla, köra bil, åka bil, moped, motorcykel, just nu går även skoter, skidor mm mm
Namn: elmaco
Datum: 2008-03-27 19:56
var ligger bodavallen?hur kmr man dit????????
Namn: Malm
Datum: 2008-03-27 17:55
Matchen på söndag spelas kl. 14 på Bodavallen. Samling 13:00 på Bodavallen. Bönor: vänligen bekräftat att det är uppfattat. Jag har hittills klart med Sandra F, Sandra T, Rasaw, Maria och Malin.
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 16:37
Nu när jag har lugnat ner mig lite och återfått känslen i min sms-tumme så kan jag meddela i lugn och sansad ton att JA, det blir träning ikväll precis som vanligt och JA, man anmäler sin frånvaro till mig på 0735-468950
Namn: piggelin
Datum: 2008-03-27 16:22
Svampen: Du kan ringa mig sen när du har tid! :-)
Namn: Piggelin
Datum: 2008-03-27 16:20
Jamie: Du kan hitta referatet om du klickar på damers matchen på höger sida på hemsidan.Svampen: Jag hade gärna följt me om jag inte skulle gått på kalas! Men vad gör du på lördag kväll??
Namn: svampen
Datum: 2008-03-27 16:15
ja hörde att nån ville ha förfest o sen följa me mej ut på krogen imon...de låter väl great!kom igen nu...parta lite =)
Namn: Jamie
Datum: 2008-03-27 16:13
Ordförande. jag saknar bönreferatet
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 15:56
hmmm... varför blir det ett förbannat mellanslag mellan F och T? yeah yeah, om ni tar bort mellanslaget så funkar det!
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 15:55
Nu jävlar ska det funka! som sagt var årets kanske roligaste grej: http://www.youtube.com/watch?v=j_pF TAY7MF8
Namn: Piggelin
Datum: 2008-03-27 15:21
Zamora: Jag tar me en katalog på söndag som du kan kolla i.Zändra: Väldigt bra förlag du gav! Har även hört att Jäger hjälper om man är sjuk, är ju lite godare än whiskey! =) Och den som du sa hjälpte för sdom som var skadade, kanske ska låtsas vara lite skadad,... ;-) och peka på vad han ska göra.. Är det taskigt eller godkännt! ;-) *hihi*
Namn: Zäändra
Datum: 2008-03-27 14:43
Tråkigt att matchen är inställd idag.. Men nu gäller det för oss sjuka/skadade att se till att bli friska och hela till söndagsmatchen! Till alla sjuklingar: Hemligheten sägs ju vara massa c-vitaminer, vitlök och om det behövs, ett glas whiskey (brrr hemska tanke). Till alla skadade: Vila och åter vila. Helst någon pojkvän/sambo/man/helgpartner eller whatever som agerar betjänt åt er medan ni ligger i soffan och myser. Man får ju inte överanstränga sig fattar dom väl.. Om inte detta hjälper så är det bara att bita ihop och hålla käft =) Eller det kanske är nån annan som har lite tips som kan hjälpa??
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 14:12
TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL!
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 14:12
TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL!
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 14:12
TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL!
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 14:12
TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL! TRÄNING IKVÄLL!
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-27 14:08
Fan vad piss att matchen är inställd. Oliver som har sett fram emot denna matchen hela veckan! ;)Piggelin: kan jag få en katalog på söndag istället. (om jag nu får ledigt hemifrån så jag kan åka och titta)
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 14:06
men för i helvete... ok, då blir det till att skicka 40 nya sms så och meddela att träningen BLIR AV.
Namn: svampen
Datum: 2008-03-27 13:07
men de som e friska kan inte de få träna ida då!....e ju så sugen på att få spela juu =)
Namn: Ordförande
Datum: 2008-03-27 12:58
OBS. INSTÄLLD MATCH. Som Määli redan konstaterat, det blir ingen bönmatch i dag. Den här gången hänger det på oss själva. I går hade vi 13 spelare. Först kastade sedan Fanny in handduken på grund av sjukdom. Sedan förklarade Maria att den skada hon fick i tisdags med största sannolikhet stoppar spel. I morse fick vi nej från sista namnet på reservlistan. Dessutom vaknade Emma upp sjuk. Vi var 10 spelare plus Maria. Bland de tio var ytterligare fyra tämligen osäkra kort. Malin har sin rygg, Sandra T är inte helt frisk från sin förkylning, Sandra F har sin tå och Razaw klev av träningen i tisdags. Det är tråkigt, men vi får bita ihop och ladda mot Brämhult på söndag. Ärligt talat är inte läget kanonbra inför den matchen heller, men vi borde nog kunna få ihop fullt lag. För att vila alla sargade kroppar hoppar vi över träningen i dag.
Namn: Piggelin
Datum: 2008-03-27 12:52
Ang film tidningen då, så får vi ta den på söndag på matchen eller senast tisdag! jätte viktigt att jag får den då! Om ni inte kan komma på tisdag och lämna den så ring mig och lämna er beställning! mitt nr är 073-7000773.
Namn: Piggelin
Datum: 2008-03-27 12:49
Åhhhhhh vad tråkigt! Pratade precis med johan, och vi är typ 10 pers till matchen... tråkifgt tråkigt! Varför blir det så här! Vi måste ragga fler tjejer som akn vara med och spela! Viktigt nu, alla måste hjälpa till! Fråga kompisen, grannen eller jobbarkompisarna! Alla är välkommna! :-)
Namn: Bönledningen
Datum: 2008-03-27 12:49
Matchen idag är inställd. Vi ställer även in träningen för de få som ej är sjuka, skadade eller bortresta. Fritt fram således för herrarna att träna. Jag försöker boka om matchen till i april.
Namn: Piggelin
Datum: 2008-03-27 12:42
Zamora: Ja det rä klart, ska ju försöka iaf! kommer du och kollar eller?
Namn: Määli
Datum: 2008-03-27 12:41
Jaha då va matchen inställd idag me då =( riktigt surt. men vi laddar väl inför match i Brämhult på sönda istället. ses då bönor :)
Namn: Z
Datum: 2008-03-27 10:05
men såhär fungerar den väl
Namn: Z
Datum: 2008-03-27 10:05
eller inte
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 10:03
Hmmm...upptäckte att länken inte fungerar...damn it! jaja, sjukt kul är det i alla fall!
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 10:02
http://www.youtube.com/watch?v=j_pFT AY7MF8
Namn: Coach Kaiser goes youtubebananas
Datum: 2008-03-27 10:01
årets kanske roligaste grej: http://www.youtube.com/watch?v=j_pF TAY7MF8
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 09:48
en favorit i repris...IGEN! http://www.youtube.com/watch?v=meLp uF9UMvk
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-27 09:31
Poggelin: Kanon. Ny nolla ikväll?
Namn: Poggeli
Datum: 2008-03-27 09:19
Zamora: Jag tar med en tidning idag på matchen, antar att ni koommer så kan ni beställa från mig. :-) Tjejer nu laddar vi gött bra! ska bli kul i kväll!
Namn: svampen
Datum: 2008-03-27 08:42
match ikväll brudar!....ladda upp ordentligt under danvi ska vinna, vi ska ta dem, vi ska göra köttfärs av dem ;)
Namn: Jimmy
Datum: 2008-03-27 08:33
Kunde de inte ens lämna ett litet hörn för småmål åt oss!?!? De va ju vänligt av dem.
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 07:54
INGEN TRÄNING IKVÄLL! NORRMALM SKA "ANVÄNDA HELA PLANEN".
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 07:54
INGEN TRÄNING IKVÄLL! NORRMALM SKA "ANVÄNDA HELA PLANEN".
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 07:54
INGEN TRÄNING IKVÄLL! NORRMALM SKA "ANVÄNDA HELA PLANEN".
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 07:54
INGEN TRÄNING IKVÄLL! NORRMALM SKA "ANVÄNDA HELA PLANEN".
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 07:54
INGEN TRÄNING IKVÄLL! NORRMALM SKA "ANVÄNDA HELA PLANEN".
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 07:54
INGEN TRÄNING IKVÄLL! NORRMALM SKA "ANVÄNDA HELA PLANEN".
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 07:54
INGEN TRÄNING IKVÄLL! NORRMALM SKA "ANVÄNDA HELA PLANEN".
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-27 07:53
INGEN TRÄNING IKVÄLL! NORRMALM SKA "ANVÄNDA HELA PLANEN".
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-27 07:51
Ser ut att bli fint väder för match ikväll. Hoppas bara kommunen ruggar upp ytan på plan lite för annars kommer det bli hårt och halt.Lycka till ikväll Bönor.Tränar duo: vilar mig till nästa vecka.
Namn: Gotland
Datum: 2008-03-27 07:49
Någon mystisk form av lungemfysem och körtelfeber kombinerat med legionärssjukan och ebola gör att jag inte kommer att vara varken publik till Bönorna eller deltagande på den eventuella träningen. Satsar på tisdag igen då min voodopräst säger att jag borde vara smittofri.
Namn: PG
Datum: 2008-03-27 06:46
vill bara påminna alla bönor att inte glöma ta med sig pengar för underklädesförsöljningen idag...
Namn: Jimmy
Datum: 2008-03-26 23:20
Om ja anmäler mig på träningen imorn å den inte blir, så visade jag iaf intresse för de. Å blir därför glad om den kommer bli av. Vi kan ju alltid köra lite småmål. Störreplan än så kan de ju inte behöva.
Namn: Robinho
Datum: 2008-03-26 21:43
Kan redan nu anmäla min frånvaro från morgondagens vara eller icke var träning
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-26 20:28
Morgondagens träning är fortfarande osäker. Niklas i Norrmalm ska meddela mig snarast möjligast ikväll eller imorgon bitti om vi kan dela planen. Borde inte vara ngt problem kan man tycka med tanke på att de inte brukar vara så många...men men, håll utkik i gästboken!
Namn: elmaco
Datum: 2008-03-26 20:27
haha zamora:)jag leder nu,kmr behålla ledningen hela säsongen nu:)nu laddar vi upp för 3 poäng i morron:) mkt pulbik blir det va?ellen flytta tillbaka nu.svampen ring i morron,glömde av när vi skulle träffas vid mcd:)
Namn: Jimmy
Datum: 2008-03-26 20:12
Träningsvärken kommer sakta men säkert smygande. :) Alltid lika skönt. Tänkte avnjuta Sverige-Brasilien på tv nu å se om man kanske kan lära sig nått. Inte för att ja vet vad det Brasilianska landslaget ska kunna lära en komplett spelare som mig. :D Må gott alla bruna.
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-26 17:23
du får gärna lägga till stefan.persson@kabelattio.com på mejllistan johan. Kan inte komma åt jobbmailen hemifrån!
Namn: Ordförande
Datum: 2008-03-26 17:12
Referatet från bönornas världspremiär är numera utsänt till en mängd bruna mejladresser.
Namn: Coach Kaiser
Datum: 2008-03-26 16:28
Kommande helg är vilohelg för herrlaget, INGEN match alltså. Trots erbjudande från Bergdalen att spela så tycker vi i lagledningen att truppen behöver en helgs vila för att ladda batterierna inför de kommande tre veckorna då vi slipar formen inför premiären. Imorgon har bönorna match på träningstiden, men vi ska nog se att Norrmalm kan tänka sig att dela plan med oss. Har dock inte fått någon kontakt med dem än. Återkommer med vidare information.
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-26 14:54
Menar inte skylla... Skälla menar jag
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-26 14:51
Piggelin: Filmtidning? Jag och Kalle är ju filmnördar ju! Varför har jag inte fått nån? Skall jag skylla på Elmaco?
Namn: Piggelin
Datum: 2008-03-26 14:50
ALLA BRUNA BÖNOR: Kom ihåg att ta me film tidningen på matchen imon då det är sista dagen att lämna in på måndag!
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-26 11:19
Ellen: Jag frågade ju vart jag skulle skicka den? Men fick inget svar. Några speciella önskemål förutom att de skall vara bruna i själen?
Namn: Ordförande
Datum: 2008-03-26 10:41
Ellen: Får en känsla av att du redan längtar "hem" till Borås. Varför inte flytta tillbaka hit, så kan Zamora presentera kandidaterna på listan personligen...
Namn: svampen
Datum: 2008-03-26 10:01
Ellen: hejsan bruden =)....hur e de me dej??...tågresan gick bra lr??ja saknade dej på träningen igår ;)....kom hit nu hehe =)
Namn: Ellen
Datum: 2008-03-26 09:54
Zamora: Har du fixat en lista eller? =P
Namn: Zamora
Datum: 2008-03-26 07:17
Tyvärr kan jag inte hylla mig själv då det kändes som man gjorde en genomusel träning igår. Men spar la de bra till Gräs och Matcher istället.Elmaco: Och du får akta dig på strafftävlingarna när vi kommer ut på gräset då jag kanske kommer ha något frånskjut iallafall. Just nu har du två vinster 2-1 och 3-1. Skall vi tävla i straffar eller straffmatcher?Och är det någon som råkar ha två armågar över så är jag en ganska het kandidat på att köpa ett par sådana!Ha en trevlig dag alla bruna!
Namn: Ordförande
Datum: 2008-03-25 22:51
Jimmy: Jag är på din sida, är det ingen annan som ger en beröm när man gjort en riktigt bra insats är det lika bra att slå till själv - och gärna göra det rejält... Det är för övrigt hemmamatch för bönorna igen på torsdag. Med några skador och ett par sjukdomar märks det direkt att truppen är tunn. Vill återigen uppmana alla att försöka locka in fler bönor i klubben.
VÄLKOMMEN TILL FC KABEL ÅTTIO
FC Kabel Åttio är en fotbollsförening från Borås med fokus på social samvaro.

Herrarnas A-lag återfanns 2018 i Borås södra Utvecklingsserie B, och kommer att spela i en reservserie även 2019. Under många år har vi även haft ett Squadra B, men det vilar i väntan på spelarpåfyllning. Vårt damlag, Bruna bönor, ingår sedan 2017 i ett samarbete med Byttorps IF och spelar i division fyra. Veteranlaget spelade fram till 2010 i en P35-serie men är tyvärr vilande i väntan på föryngring.

Föreningen är mest känd för våra bruna dräkter och våra juniorers många uppvisningar i Mariedal Cup.
Matchdax
  • Borås AIK C - FC KÅ

  • 29 maj, 19:15
SENASTE MATCHERNA
KOMMANDE MATCHER
 • 29 maj, 19:15
 • Borås AIK C - FC KÅ
 • 2 juni, 17:00
 • Bruna Bönor - Hemsjö IF
Senaste Krönikan
Johan Rydén

Julen är det bruna hoppets tid


Gräsplanerna på Ryda sportfält var närmast historiskt bra söndagen den 25 september 2016. Jag vet, för jag har haft Ryda som hemmaarena i drygt 30 år och vet hur planerna brukar se ut när det bara är...
Johan Rydén 2016-12-26
Kabel tränar
 • Brassar:

  Mån, Ryda sportfält 19.00-20.30
 • Bönor:

  Tis, Byttorps IP 19.00-20.30
 • Brassar:

  Ons, Ryda sportfält 19.00-20.30
 • Bönor:

  Tors, Byttorps IP 19.00-20.30
Stöd kabel - Bli medlem!
Bli medlem
Huvudsponsorer

kabeltips2012

mobile site banner
loader
Stäng