FC Kabel Åttios Gästbok
Välkommen till FC Kabel Åttios Gästbok.
Namn:

Meddelande:

Antal inlägg: 13637
Namn: Pyssshen
Datum: 2016-12-07 10:56:24
Klen. Jag vet inte vad man kallar detta Affen. BT borde inte vara så tung. Kolla med Johan om det finns en lättare variant. Paddan kan fungera, men då får du låta någon annan lägga den på bordet. hehe.......
Namn: Affen
Datum: 2016-12-01 19:21:39
Du, jag skulle schasa undan katten med BT i morse och drog sönder ryggen så nu måste jag till Lark - DET kallar jag klen på riktigt
Namn: Pyssshen
Datum: 2016-12-01 07:12:54
Klart jag inte är för gammal. Fick bara lite ont i hälsenan. Så kunde fotbollsmatcherna vara 10 minuter så håller jag. Behöver bara träna lite snabbhet. Förresten så är du lite yngre. Så du borde hålla för 15 minuter. hahaha
Ha det bra alla de bruna.
Namn: Affen
Datum: 2016-11-30 19:14:29
Men Pyssshen lelle - inte är du gammel inte - det finns såna som är äldre och slutade röra på sig låååångt tidigare än vi
Namn: Pyssshen
Datum: 2016-11-29 10:30:28
Det är en positiv läsning som man gör i gästboken. Nu mera håller man inte för någon fotboll. Provade i korpen för företag. Fick ont i hälsenan efter två matcher. 12 minuter med avbytare. Man hoppas ju att man får vara med på 40 års års jubileummet. Vad ung man känner sig
Namn: Affen
Datum: 2016-11-26 10:53:57
Grattis Bocken - MYCKET välförtjänt!!!
Namn: Affen
Datum: 2016-11-22 17:36:12
Det låter bra det Herr Rydén - alla detaljer som kan hjälpa till är av godo och här behövs litet ljus. Och du vet, när det är som mörkast är gryningen nära - fyyyy fan va vackert - det kan möjligen vara ngn som har kommit på det tidigare men ändå :)
Namn: Filosofen
Datum: 2016-11-21 21:12:03
Bra förslag, Affen. Jag har varit nära att skriva en ny krönika flera gånger under året, men inte riktigt kommit loss. Det har varit för mycket negativt. Men kanske att det kan bli en ny krönika som julklapp...

För nu är det roligare att tänka krönika än det var för två månader sedan. Då var det mest mörker. Nu har det ljusnat en del. Vi har en framtidsplan för Bönorna, som känns bra. Det hade vi inte då.

Bönorna gjorde för övrigt bra reklam för klubben i Knallen cup i helgen. Då stod vi upp bra mot två starka division I-lag och ett lag som spelat i division II i år.

Förra helgen i Mariedal cup gjorde även juniorerna bra reklam för klubben. Det har gjort att det väckts ett litet hopp om att vi även skall kunna ha ett herrlag i någon form nästa år. Det hoppet var nästan obefintligt för två månader sedan.
Namn: Affen
Datum: 2016-11-17 17:44:18
Kan man få önska sig en ny krönika på förstasidan? den som ligger är både gammal och inaktuell tycker jag. Där behövs ngt nytt och ngt med sikte på framtiden tänker jag.
Namn: Filosofen
Datum: 2016-11-15 14:23:46
Ja, väldigt kul att juniorerna höll den bruna fanan högt i helgen. Extra roligt att vi hade en klack som lyfte stämningen i hallen natten mot söndagen. Det gav skön energi.
Namn: Affen
Datum: 2016-11-13 22:14:15
Sketabra jobbat Juniorer och ledare!
Namn: Filisofen
Datum: 2016-11-11 19:29:51
Vårt lag är byggt kring och av Erik Fredriksson och Philip Karlsson. Sex av spelarna var med i fjol, sedan har vi fyra nya. De tio är inte några soffpotatisar, utan det är några basket-, en handbolls- och en innebandyspelare plus några före detta fotbollslirare. Tycker det ser rätt bra ut. I varje fall på pappret...
Namn: Leo
Datum: 2016-11-11 11:21:57
Vilka är i truppen till Mariedal cup?
Namn: Affen
Datum: 2016-11-06 11:23:27
Så sant min käre f d hotellägare. Och grattis på bemärkelsedagen igår. Hipp hipp hurra! Ja en energisk styrelse är mkt viktigt förstås för framtiden. Allt i en förening börjar där. Fint fotbollsväder idag förresten :)
Namn: Persson/DÄ
Datum: 2016-11-01 21:07:19
Här var det muntert !!!
Kabel åttio har väl alltid, som jag minns stått för gemenskap, festligt bemötande och jag som "hotellägare" kan ju tycka att det blivit för lätt att förlita sig på alla andra ska fixa det roliga. Kabel står ju för festclub, och det är kanske där allt måste starta om. Kämpa på nu alla som finns kvar i denna eminenta förening...
Och nu är vi 3 som gästar boken. Persson / DÄ
Namn: Filosofen
Datum: 2016-10-27 18:48:59
Jag tror att mycket skulle vara vunnet om vi lyckas få ihop en stark styrelse till årsmötet i januari. Vi behöver få in lite positiv energi i verksamheten. Du är hjärtligt välkommen, Affen.
Namn: Affen
Datum: 2016-10-26 22:01:20
Så sant. Jag hjälper till om jag kan men det behövs nog allt några ledare/spelare också förstås.

Och vi har i vart fall en helt egen gästbok av högsta klass Herr Rydén :)
Namn: Filosofen
Datum: 2016-10-25 19:36:30
Jag hoppas också att det finns en väg ur det här mörkret, och att vi kommer att få se ett brunt herrlag i seriespel igen någon gång framöver.

När man sitter med facit på hand är det ganska lätt att peka på misstag som gjorts under vägen. Tyvärr är väl den största bristen att vi tappat engagemang allihop, även jag själv, och att vi tagit för givet att saker skall lösa sig som de alltid gjort.

På kuppen har vi de senaste åren tappat lite för många personer med "brunt hjärta". Ett önskescenario är att fyra-fem av dem kommer tillbaka och hjälper oss att få till en nystart genom att sprida rätt anda i omklädningsrummet. I så fall skulle chansen till en positiv brun brasseframtid öka rejält.

Jag håller båda mina tummar.

För precis som du Affen, är jag numera för gammal för att själv leda laget från planen.
Namn: Affen
Datum: 2016-10-25 17:03:39
Visst är det så Johan. Engagemang krävs oavsett vad man sysslar med. Men om det sprids på flera så blir det inte så mkt per man/kvinna. Men så fungerar ju sällan föreningslivet eller ngt annat heller för den delen. Kanske man tycker är sorgligare än för somliga eftersom vi varit med så länge, det är en stor del av mångas liv. Det är inte bara en fotbollsförening, det vill inte jag tro. Samtidigt får man inse att det inte går att hålla på och spela när man är 55 utan att få ont överallt. Jag hoppas det finns några som är villiga att försöka i vart fall. Man vill ju inte tro att segern mot GSK är den sista i klubbens historia men om så är fallet var det rätt lag som fick bonk och att du var med - bara en sån sak!
Namn: Filosofen
Datum: 2016-10-25 15:20:41
Tyvärr Affen, krisen på herrsidan är väldigt mycket djupare än den någonsin varit tidigare i klubben.

Även för att spela en reservserie krävs det både engagemang och spelare. Tyvärr har vi för tillfället närmast total brist på både ock.

Jag bytte om den 1 oktober eftersom jag hade känslan av att det var Kabel sista seriematch någonsin. Jag hoppas att den känslan var fel, men det kommer att krävas stenhårt jobb för att vända det här. Och i nuläget finns det ingen som är beredd att göra det jobbet.

För tillfället saknar vi exempelvis både styrelse, ledare och spelare. Det är den bistra verkligheten.
Namn: Affen
Datum: 2016-10-24 19:15:23
Extremt trist med Kabels nedgång. Jag hoppas verkligen att det blir både dam och herrlag. Och kanske kanske är det inte helt fel att börja om där vi startade, dvs som ett väldigt gott kamratgäng som spelade fotboll och hade skitkul ihop. Det är trots allt roligare att spela fotboll i en reservserie och vinna en och annan match än att få stryk med tvåsiffrigt varenda gång.
Namn: Affen
Datum: 2016-10-03 16:20:53
Härligt!!! Skönt att få läsa även om BT lyckades med konststycket att skriva noll poäng på oss i tabellen och att jag själv lyckades vara en dag för sen för att kunna se matchen, trodde det var söndag - tjena. Jaja, seger i sista matchen för säsongen och dessutom mot min moderklubb/ärkerival GSK satt som en smäck. Bra jobbat alla. Jag hoppas innerligt att det inte slutar här - vår klubb är alldeles för fin för det och har en sådan historia att det inte får hända. Kanske inte helt fel att börja om där vi började en gång - i en reservserie. Det ska vara kul att lira boll. Bra jobbat Filosofen och lycka till Bocken//Affen
Namn: Filosofen
Datum: 2016-10-01 21:28:13
Så skönt att få avsluta med en seger - inte minst för Bockens skull. Han var verkligen vård den här framgången.

Och kul för egen del att få snöra på sig skorna för en sista avspark. Nästa gång Kabel spelar i sexan finns nog inte de bruna skorna kvar...
Namn: Filosofen
Datum: 2016-09-26 14:26:22
Inser att det är en evighet sedan jag var inne här och skrev något. Beror nog delvis på att det här året mest bestått av kamp för överlevnad, en kamp där vi går in i vintersäsongen med väldigt dåliga odds.

Men i allt mörker känner jag att alla som kämpat för föreningen under året självklart måste hyllas, framför allt har Bocken gjort ett kanonjobb i extrem uppförsbacke. Jag hade inte orkat driva ett lag under de förutsättningar Bocken har haft. Men han har kämpat, och nu är han bara en match ifrån målet. Respekt.

Personligen vill jag även lyfta alla bönorna som offrat sig och slitit hårt för att slutföra serien. Vi har egentligen haft för lite folk, men trots att vi spelat flera matcher utan avbytare har det inte varit något gnäll. Alla har kört på och kämpat för klubbmärket. Dessutom har vi gjort stått upp bra, rent sportsligt även med decimerat manskap. Hatten av.
Namn: Affen
Datum: 2016-08-28 14:44:13
Jag beundrar alla er som kämpar och sliter och ställer upp och spelar i våra lag trots ideliga förluster. Det är så mkt enklare att ställa upp när det går bra. Detta om ngt är ett bevis på det vi är mest kända för - den berömda Kabelandan. Ni ska alla ha beröm, både ledare och spelare. Kämpa på och bygg vidare för 2017. Det kommer alltid bättre tider//Affen
Namn: Pyssshen
Datum: 2016-08-10 11:05:43
Rätt Affen. Kan inte riktigt påverka aktivt numera. Men kämpa på. Kabel har haft stora förluster förr. Men kabel har alltid rest sig på något sätt.
Namn: Affen
Datum: 2016-08-09 18:55:21
Kom igen nu alla bruna lirare och kämpa på under hösten! Kabel har varit riktigt illa ute ett antal ggr men det kommer alltid bättre tider om man kämpar på. Jag följer er alla om än på litet avstånd numera.
Namn: Affen
Datum: 2016-08-02 18:31:29
Hej Marianne och Torres. Gästboken är inte vad den var förr och därtill sommarstiltje. Jag tror och hoppas verkligen ngn svarat er på annat sätt. Själv spelar jag inte längre, tror jag, men efter att ha varit med från starten -79 så vet jag att vi alltid välkomnar alla som vill komma till oss så självklart är ni välkomna. Med vänlig hälsning Peter Affen Magnusson. Hör av er via Gästis om ni inte fått kontakt så ska jag se vad jag kan göra.
Namn: Torres
Datum: 2016-07-11 12:29:39
Tjena , skulle vilja provträna hos er, har spelat div 5,6 och 7 i Södermanland men bor nu i Borås , hör gärna av er om ni behöver en Sörmlänsk spelare :) PS har mailat också
Namn: Marianne Ericsson
Datum: 2016-07-07 08:14:38
Hej,
Jag är språkfadder åt en fotbollsintresserad man, som letar efter ett gäng att spela fotboll och prata svenska med. Känner till er och er anda sedan starten. Skulle vi kunna få komma och titta på/vara med på någon träning?
Namn: pyssshen
Datum: 2016-06-01 13:37:50
Tror inte att jag kommer att hålla för en match. Kanske som någon avdankad gammal målvakt skulle nog fungera.
Namn: Affen
Datum: 2016-05-31 19:13:24
Filosofen: om inte våra tränare läser Gästis så kanske du kan tipsa dem om att min pajk Robin kanske kunde ställa upp ngn match - han är ju inte toktränad med boll men har sprungit en del och kör ju bruk, typ, hela dagarna så nåt ska la han orka i så fall. Och han har kanske ngn kamrat som kan vara med.
Namn: Affen
Datum: 2016-05-27 23:06:58
Välkommen åter bröderna Gurra och Skåne!!
Namn: Glaslirarn
Datum: 2016-05-25 20:41:18
Sugen som fan, fel dagar bara
Namn: Affen
Datum: 2016-05-25 18:31:08
Det var trist att höra. min goe vän Persson d ä är ju lättränad fast har är väl redan påtänkt?
Namn: Filosofen
Datum: 2016-05-23 21:59:37
Som säkert många av er känner till är vårt herrlag för tillfället inne i en mycket tuff period, kanske den tuffaste någonsin.

Behovet av spelare är stort. Namn på tänkbara personer som skulle kunna vara intresserade är otroligt välkomna.
Namn: Jutemar
Datum: 2016-03-21 13:33:18
Det stämmer Glas!
Namn: Glaslirarn
Datum: 2016-03-20 16:33:59
Kan jag lite på hemsidan?
Är det torsdagar 20.30 på Gässlösa som gäller?
Namn: Filosofen
Datum: 2016-03-19 21:31:36
Det var kul att åka till ett soligt Viskafors och se Brassarnas säsongspremiär. Kul för att vi har ett lag - det har inte känts självklart alla dagar den här vintern, och kul för att det faktiskt såg riktigt bra ut. Även om Kinnarumma kanske skapade mest blev det 1-1 med brun mersmak, för nog var vårt bortdömda mål onside?
Namn: Affen
Datum: 2016-03-19 09:53:01
Lycka till idag brassar!
Namn: Affen
Datum: 2016-02-02 17:51:00
Jo men käre Filosof - har man en skrivklåda av tegelstensromanmått så måste man välja - jag skulle bli sittande i evig tid med Fejan :)
Namn: Filosofen
Datum: 2016-02-02 15:07:58
Bra förslag från Sandareds egen VVFBLLGB-boss. Får se om vi kan lyckas locka några kaffedrickare till brunt.

Personligen stödjer jag inte VVFB, tycker att FB fyller en bra funktion. Däremot är jag en stor vän av LLGB...
Namn: Affen
Datum: 2016-01-29 18:36:27
Jag igen. Kan inte Kabel bjuda in Café V´s spelar som är klubblösa till oss? Bättre klubb än Kabel finns ju inte och Café och FestClub borde ju synka OK?
Namn: Affen
Datum: 2016-01-29 18:34:39
Nämen Partille-Stefan - när nästan hela Gästis dött ut så dyker det upp överraskningar. Pyscho: Vilken träning? Var det söndag igår.... håhåjaja, jag trodde det var torsdag - nu har jag missat hela helgen - minnet var det ja´....

Ordf. för Sandaredsavdelningen av aktionsgruppen VVFBLLGB-VågaVÄgraFaceBookLängeLeveGästBoken!
Namn: pysshen
Datum: 2016-01-29 16:52:32
Nu missade jag träningen igår. Han du med träningen Affen.
Persson då. Ska försöka komma ihåg tiden. Tills nästa vecka. Dåligt minne nu för tiden - åren går
Namn: Partille-Stefan
Datum: 2016-01-29 14:03:29
Hej, bruningar!
Det var med sorg i hjärtat jag tog emot beskedet om Kalles bortgång i höstas. Det var en värdig meningsmotståndare i den ädla konsten att slänga käft!
En färgstark personlighet i en annars ofta grå massa..!
Annars kanske det blir ett nedslag i den veteranrika träningsvåren! Det finns stolta viktplaner innan midsommar, som är som gjorda att skrinläggas/raseras lagom till den första nubben!! Hålla den bruna fanan högt!

Tycker 25-plussaren
Partille-Stefan
Namn: Affen
Datum: 2016-01-21 17:29:59
Njaaa lugna sig nu - jag sa om jag får stå i mål...
Namn: Persson/DÄ
Datum: 2016-01-20 08:14:28
Då är vi 3 nedtränade gamlingar, kan bara bli bättre.
Det är väl bara att köra på söndag då, gott med en liten veteranträff :)
Namn: Affen
Datum: 2016-01-19 18:50:26
Just det Pyschen - det är illa - bara 67 % av alla segrar :)
Jag skulle kunna tänka mig att môsa mig dit om jag får stå i målet. Även jag känner mig nedtränad men inte så stark.
Namn: Pysshen
Datum: 2016-01-19 07:00:40
Tyvärr var jag bara med på två av dom, Ska försöka. Hala mig ner till inomhusen. Känner mig väldigt stark idag. Får se om det håller i sig. Formen går lite upp och ner. Ganska ner tränad för stunden.....
Namn: Affen
Datum: 2016-01-17 18:22:24
För övrigt kan jag meddela att FCKÅ vunnit tre titlar - två som nämnts, veterancup och ledarcupen reda plus seriesegern -84. Och så vitt jag kommer ihåg så har endast två personer varit med om alla tre som spelare - en är Persson D Ä och den andre förbjuder mig min ödmjukhet att nämna :) Man kanske skulle börja med litet inomhusspel igen ändå...
Namn: Affen
Datum: 2016-01-17 10:45:53
Jamen suveränt bra jobbat i Dagefors!!! Grattis till silvermedalj - härligt! Och så nyheten om tränarteamet Kinky-Bocken. Det borgar för både teknik och energi under 2016. Kanske dags att köpa årskort på Ryda så man får plats på läktaren. Efter ett mörkbrunt 2015 ser detta året plötsligt betydligt ljusbrunare ut... (att sedan QPR äntligen lyckades vinna efter en svit på åtta utan 3-poängaregör ju helgen ännu litet bättre).
Namn: Filosofen
Datum: 2016-01-08 20:36:39
Gott nytt år på er veteraner. Kul att några fortfarande hittar in hit till Gästis.
Namn: Affen
Datum: 2016-01-02 19:10:45
Tycker du det?
Namn: Persson/DÄ
Datum: 2015-12-31 08:34:17
Även ett gott nytt år !!!
( här var det livat i gästboken )
Namn: Persson/DÄ
Datum: 2015-12-24 08:18:13
Likaledes önskar jag också God Jul till alla bruna själar.
Namn: Affen
Datum: 2015-12-23 16:05:26
Goder jul alla Kabelpersoner önskar Affen!
Namn: Jutemar
Datum: 2015-12-18 02:04:46
Ser fram emot en fantastisk säsong med två legendarer vid rodret, missar tyvärr söndagen pga jobb :)
Namn: Affen
Datum: 2015-12-17 19:40:12
Harrejä.... Kinky och Bocken? Nästan så man blir lite sugen på att bryta benet igen... Igår träffade jag minsann min gamle kompis, ingen mindre än DIF:arn och travproffset Micke Martinsson - kul!
Namn: Kinky & Bocken
Datum: 2015-12-17 19:06:40
Då var det spikat, vi ses på söndag!
Namn: Persson/DÄ
Datum: 2015-12-11 18:47:14
-Pysshen. Kolla till höger, 15,30 - 17,00
Ringer dig på söndag.
Namn: Affen
Datum: 2015-12-10 16:18:08
Gubbdagis? Små bollar? Jomensan - det är min nya karriär- jag vågar inte spela fotboll längre - har blivit litet stänkrädd.
Nja - jag har nog gjort mitt på fotbollsplan. kanske kan stå i mål några decennier till men inte spela ute inte, det får ni ungdomar (moahahahahahah) hålla på med, Twitter - va ä de för nåt?
Namn: Pyssshen
Datum: 2015-12-10 13:37:05
Affen spelar bara med små bollar numera. han kanske är rädd för stora bollar, nu när han blivit äldre.
Affen - du får stå i mål. kanske jag också behöver göra.
ska försöka komma på söndag.
Persson vi höras på söndag. Det är väl kl. 11.00 som vanligt
Namn: Persson/DÄ
Datum: 2015-12-09 21:40:11
Igen.
Känns lite som om gästboken blivit ett "gubbdagis"
Vi måste nog skaffa twitter, fb, instagram osv. för att inte helt tappa kontakt med verkligheten...
Namn: Persson/DÄ
Datum: 2015-12-09 18:34:06
Kanske dags att göra ett gästspel, och höja snittåldern med typ 30 år :)
Ska vi testa på söndag ?
-Affen, hänger du på ?
Namn: Pyssshen
Datum: 2015-12-09 07:38:55
hur går det med inomhus träningen på söndagar. Finns det några i passande ålder - hmmmm
Namn: Affen
Datum: 2015-11-07 12:31:15
Fick höra att KJ var sjuk så sent som för några veckor sedan men att det var så illa. Satte mig och läste på hemsdian baklänges i historien och KJ:s namn dök upp överallt. Lellpojken har liksom varit med så länge man minns. Bästa minnet av Karl-Johan som mina svärföräldrar envisades med att säga, var att han alltid, säger alltid, brydde sig om svärfar Gunnar som han, och även Banér var arbetskamrat med på Bäckäng. När svärfar blev gammal och sjuk var han och hälsade på och de tippade ihop osv. Det uppskattades enormt av Gunnar och det minnet går före alla stollaprov och skratt som KJ lockat till under åren. KJ var en riktig s k spjuver och jag visste aldrig riktigt om han drev med mig eller var seriös. Nu får du lura på ngn tvättlistan i en annan värld Kalle
Namn: stefan persson
Datum: 2015-11-04 22:53:56
Känner stor sorg med tanke på Kalles bortgång
..stefan persson
Namn: Shilton
Datum: 2015-11-04 17:40:36
Sorgligt att höra att KJ gått bort, mina kondoleanser till familjen. Jag ser fram emot att skåla med honom på nästa ställe.
Namn: Filosofen
Datum: 2015-11-04 16:04:57
Det har varit några tunga dagar sedan man nåddes av chockbeskedet om KJ:s bortgång. Han var verkligen en person man bara har positiva minnen av, någon man alltid förknippat med glädje och leenden. Nu kläcker han och genomför galet kreativa idéer någon annanstans. I vår värld kommer han däremot vara rejält saknad.
Namn: Zamora
Datum: 2015-11-04 06:41:53
Hörde ryktet i lördags men idag fick jag det bekräftat. En av kabels stora har traskat vidare. RIP KJ. Fuck Cancer!
Namn: Mario
Datum: 2015-11-03 23:02:56
Inbjudan till EFC Futsal Cup 2015. Utsedd till Sveriges bästa Futsal Cup 2014

Var: Sernekehallarna och Bläsbohallen, Göteborg (500 sittplatser)
När: Lördagen 12/12. Tid: 10.00-22.00
Pris: 1:a Pris 20.000 kr. värde (10.000 kr. + 10 st. PSG matchbiljetter).

Alla kan vara med Elite Football Coaching Futsal CUP 2015, samla ihop ditt Dreamteamlag!
Max 10 spelare per lag. 1 målvakt och 4 utespelare. Se: http://efccupen2012.wordpress.com/
för information mm. Mario 0705-25 32 26, www.elitefc.se
Mail: mario@elitefc.se
Namn: Affen
Datum: 2015-10-25 18:23:05
Grattis Leo!
Namn: Affen
Datum: 2015-10-17 22:52:00
Var i djurparken idag med IFE-familjen = "barn" och fru - träffade en gammal bekanting - kul att möta en slimmad Kalle The King Å - han var sig lik ;)
Namn: Affen
Datum: 2015-10-13 18:11:04
Det var kul att se Johan. Inomhus - tja vem vet? Kroppen håller la sådär men jag har ändå startat en ny karriär som innebandymålvakt! Passar mig perfekt eftersom man får använda huvudet - fasen vad det smäller i gallret! Och då bli man litet lycklig för då vet man at man med största sannolikhet räddat ett mål :)
Namn: Filosofen
Datum: 2015-10-12 21:40:42
Nja Affen. Helt ensam är du inte. Vi är några andra gamla kablar som då och då kikar in i gästboken för att se om någon har hittat in här. Nu drar inomhusen igång så då kanske vi dessutom kommer att ses någon gång. Tiderna finns i marginalen.
Namn: Affen
Datum: 2015-10-08 18:44:09
Jag som numera följer Kabel genom BT mm säger väl kämpat till er som ställt upp för klubben i år. 2015 har ju vad jag förstått varit oerhört tungt för herrsidan med nedlagt B-lag och många förluster för A-laget där folk lämnat mitt i seriespelet osv. Heders till er som inte gett upp och inte minst till er damer som spelade sista matchen. Det visar på Kabels styrka och sammanhållning. Man blir rätt stolt när man läser Malin H´s uttalande i BT att hon helst spelar i Kabel av den enkla anledning att det ska vara kul. Grattis till målet Alexandra! Affen - numera enda prenumeranten på Gästboken?
Namn: Malm
Datum: 2015-09-22 14:09:23
Nu säljer vi Restaurangchansen. Häftena kostar 220 kr och det sparar man in på 2-3 utnyttjade kuponger. Hör av er till mig om ni vill köpa ett.
Namn: Affen
Datum: 2015-09-14 18:45:10
Härligt kämpat av både damer och herrar igår- bravissimo!
Namn: Jutemar
Datum: 2015-08-23 22:51:08
Ja det krävs ju en bra grundkondition för att klara av det höga tempot i B-reserv :) Nackdelen med långdistans är att det är så tidskrävande, det är därför jag är vassare på 60m än 21km. Tidsbrist helt enkelt!
Äh stretching hit och dit, lite liniment så är man mjuk i kroppen igen!
Namn: Affen
Datum: 2015-08-22 08:40:31
tja - jag hade ju tränat för ett kort inhopp i SqB på senhösten så jag har ju lubbat 2-3 mil i veckan hela sommaren - får satsa på långdistans istället. Sjukgymnast Lars håller mig någorlunda igång - han snackade om ngn slags "stretching" som visst skulle kunna vara ngt- har aldrig hört det förr...
Namn: Jutemar
Datum: 2015-08-20 15:28:53
Tråkigt, men ett måste för att klara a-laget i höst :)
Hur mår kroppen Affen, är den redo för inomhusen? Det är nära nu :)
Namn: Affen
Datum: 2015-08-19 18:46:37
Ahhh,de var trist att höra med B-laget men förmodligen det enda rätta. Kör på!
Namn: Affen
Datum: 2015-08-11 19:17:35
Skulle satsat en 10:a på oddset, undras vad man hade fått för odds?
Namn: Affen
Datum: 2015-08-11 17:46:49
Härligt jobbat gossar!!!
Namn: Filosofen
Datum: 2015-08-11 11:57:29
Ja, underbar brun dag i går. Otroligt skönt att få inleda hösten på det viset efter allt strul bland Brassarna tidigare i år. Vi behövde lite medvind i herrlaget. Att det dessutom var tolv bönor i träning på D-planen gjorde inte dagen sämre.
Namn: Matte K
Datum: 2015-08-10 22:01:04
Kabel - Alingsås 3-2 Fy farao vad skönt med denna segern! Vi jobbar som ett lag vi kämpar och sliter som ett lag vi har en positiv go i laget idag. Första halvlek har jag nog aldrig under mina år i kabel sett kabel spela så väl och så sofistikerat. Vi rullade boll byte kant kontringar vi gjorde allt rätt. Sug på denna karamellen nu ettag, för på fredag är det en ny A-lags match!
Namn: Leo
Datum: 2015-08-03 15:17:25
Träning ikväll kl 19! Välkomna!
Namn: Affen
Datum: 2015-07-09 14:47:47
Tjena Pyshen! de va inte igår - du kan nog få spela både ordinarie back OCH målis. Ses till hösten :)
Namn: Lars"pyshen"axebrink
Datum: 2015-07-05 08:41:09
Hallå där persson och affen. Jag kanske också får försöka slå mig in som en reserv back. Om jag inte håller kanske som ny gammal målvakt ?
Namn: Affen
Datum: 2015-06-18 15:48:04
Malm: självfallet har jag staket - t o m runt sängen - ha en bra midsommar alla Kablar och lyllos som får lira i nya matchställ - en annan får la ta den gamla bruna veteranhodden som Anki ä min fullkomligt avgudar... not
Namn: Malm
Datum: 2015-06-18 09:39:01
Halkar du i damm på lyset kan det bli av tidigare än väntat. Du har väl staket? ;)
Namn: Affen
Datum: 2015-06-13 12:55:07
Grattis bönor! Bra jobbat
Namn: Affen
Datum: 2015-06-05 18:33:54
Ha! jag visste det skulle locka fram ngn ung variant av Kabel - typ dig Malm :) Vi gamla blir balsamerade mammutar eller fossil... Kabelfossil...
Namn: Malm
Datum: 2015-06-04 22:21:48
Det lät läskigt. Vad blir i så fall er generation?
Namn: Affen
Datum: 2015-06-04 17:08:14
Rätt vad det är kommer den nya generationen att vara den gamla....//Dystopisk Alf
Namn: Filosofen
Datum: 2015-06-04 11:28:26
Visst är det konstigt att den nya generationen inte har insett den här gästbokens storhet?
Namn: Affen
Datum: 2015-06-02 05:28:03
Jadu Lars Christer - det blir väl i dubbelbult möjligen i så fall. Sociala medier suger.. om nu inte detta är en sådan.. Det var bättre förr... ju förr dess bättre
Namn: Persson/DÄ
Datum: 2015-06-01 20:33:11
Ja du Alf, min gamle vän.
Detta är ett forum endast för oss fossiler, och nu har du skrämt bort Jessica också med mixade lag... Nu återstår endast Du, Jag och Filosofen... Tragiskt, men skoj vore det lite veteranfotboll igen :) tror du det finns dubbel-veteran-fotboll, isåfall kör vi !
Namn: Affen
Datum: 2015-04-30 18:28:08
Jessica: jag tror det är helt OK med mixade lag i vets 2015 :D
men var går veterangränsen nu igen - är det 35, 45 eller 50+? jag kan absolut tänka mig en VETS-comeback - bildar gärna mittbackslås med min gamle fiskekompanjon Lars P D Ä!
VÄLKOMMEN TILL FC KABEL ÅTTIO
FC Kabel Åttio är en fotbollsförening från Borås med fokus på social samvaro.

Herrarnas A-lag återfanns 2018 i Borås södra Utvecklingsserie B, och kommer att spela i en reservserie även 2019. Under många år har vi även haft ett Squadra B, men det vilar i väntan på spelarpåfyllning. Vårt damlag, Bruna bönor, ingår sedan 2017 i ett samarbete med Byttorps IF och spelar i division fyra. Veteranlaget spelade fram till 2010 i en P35-serie men är tyvärr vilande i väntan på föryngring.

Föreningen är mest känd för våra bruna dräkter och våra juniorers många uppvisningar i Mariedal Cup.
SENASTE MATCHERNA
KOMMANDE MATCHER
 • 29 april, 18:45
 • Bruna Bönor - Södra Härene IF
 • 30 april, 19:30
 • Borås KKF Tomislav - FC KÅ
Senaste Krönikan
Johan Rydén

Julen är det bruna hoppets tid


Gräsplanerna på Ryda sportfält var närmast historiskt bra söndagen den 25 september 2016. Jag vet, för jag har haft Ryda som hemmaarena i drygt 30 år och vet hur planerna brukar se ut när det bara är...
Johan Rydén 2016-12-26
Kabel tränar
 • Brassar:

  Mån, Ryda sportfält 19.00-20.30
 • Bönor:

  Tis, Byttorps IP 19.00-20.30
 • Brassar:

  Ons, Ryda sportfält 19.00-20.30
 • Bönor:

  Tors, Byttorps IP 19.00-20.30
Stöd kabel - Bli medlem!
Bli medlem
Huvudsponsorer

kabeltips2012

mobile site banner
loader
Stäng