FC Kabel Åttios Gästbok
Välkommen till FC Kabel Åttios Gästbok.
Namn:

Meddelande:

Antal inlägg: 13662
Namn: Affen
Datum: 2010-08-22 10:05:12
Morrn och hoppas ni som fetsade igår hade det bra. Har inte hunnit förhöra JrJr ännu om ev skandaler. Jahaja, då ska man försöka sig på ännu en comeback ikväll. Kanske kan bli ngn minuts inhopp i VETS-matchen mot Töllsjö efter Larkens brutala men lyckade ryggövningar. Undras hur det är med tajmingen efter snart ett år utan boll..... Men, det ska bli skitkul att sitta i ett linimentosande omklädningsrum igen och få sparka på den där stackars bollen. Jag tror det är det Jimmy som du är ute efter, det där som står överst här ovan till höger under Välkommen till Kabel Åttio. ..."fokus på det sociala"... Jovisst, det är skojigare att vinna än att inte göra det, men om man mot all förmodan skulle förlora med Kabel ngn gång så är det fokus på det sociala som alltid skiljt oss från de flesta andra klubbar. Och det hoppas i varje fall jag alltid kommer att gälla i Kabel. Vi är inne i en av våra kriser igen, det är ständigt återkommande. Vi har ont om folk i alla lag och intresset/engagemanget här på gästboken är tydligt slumrande. Många av de som varit tongivande skribenter verkar ha gått i idé och vad jag förstår så har det försvunnit en mängd spelare. Då gäller det att jobba på att ännu en gång kavla upp ärmarna och jobba på fler bruna och att väl ta hand om dem som faktiskt kämpar på. Du Jimmy är ett positivt exempel på hur en äkta Kabel ska vara och det finns såklart flera. Heders. Men nu gäller först att klippa Häcken i em och sedan Töllsjö. Vinenr vi med minst 4 bollar så går vi förbi dem upp på tredjeplatsen(och slutar näst sist)/Filosofalf
Namn: gurra
Datum: 2010-08-21 18:34:13
Skulle det va en fest nånstans häridag?
nån som vet?
Namn: Elin
Datum: 2010-08-21 17:38:32
Hoppas ni får en höjdar kväll..drick några kalla åt mig..;)
Namn: lövet
Datum: 2010-08-21 17:33:45
vart är festen?
Namn: Elin
Datum: 2010-08-21 17:32:12
Bra kämpat igår BÖNOR..jag satt på jobbet och höll tummarna :) En stor eloge till er!!!
Namn: Malm
Datum: 2010-08-21 14:09:36
Håller med Jimmy angående glädjen. Själv blir jag mest frusterad av att vi inte presterar det jag vet att vi kan när det väl är match. Sen är det självklart svårt att vara munter när man förlorar 6-1 speciellt mot ett lag som Sandhult som är betydligt sämre än Hajom och Kronäng som vi förlorat stort mot.
Sandhult var bättre än oss men siffrorna rann tyvärr iväg när vi blev offensiva. Chansningen framåt i matchen igår är nog ett tecken på att vi desperat vill hitta den där vinsten som ska bli det förlösande för oss. Att vi hittar glädjen som Jimmy pratar om.
Det var ganska talande igår i bilen hem när frågan ställs om vad vår spelidé är - vet alla sin roll? En efterlysning av struktur. Det ligger ett moment 22 i detta. Hur ska vi kunna öva taktik när det är så få personer på träningar och dessutom inte ofta samma personer så man får en kontinuitet i taktiska träningen? Samtidigt kan vi inte träna taktik på träningarn om det ska vara roligt att gå dit? Vi beöver ha roligt och lira på träningarna om antalet deltagare ska öka.
Hur ska vi prestera bra taktiskt på planen när det av 15 personer på match igår bara är hälften som gjort båda träningarna i veckan? (Dock inget ont menat mot de som ställde upp så vi faktiskt fick ihop lag igår.)
Resultat kräver hårt arbete. Föga förvånande fakta men lätt att glömma tyvärr.
Till slut måste sägas ett stort tack till våra avbytare igår som inte fick så mycket speltid som de förtjänade. Lagledare saknades men jag tycker alla måste ta ansvar och ta ett byte för sina kamrater. Hög frekvens på byten har varit vårt signum och det ska det fortsätta vara. Alla ska få spela om man åker med på match.
Namn: jimmy
Datum: 2010-08-21 13:15:19
Surt med förlusten igår. Är ju aldrig kul att förlora, men det känns ändå som att glädjen med att spela fotboll inte riktigt finns hos kablar i nuläget. När vi har träningar så har vi trots lite folk ändå roligt. Vi vågar på träning göra det som vi säger att vi måste göra på match. Dvs ta emot bollen och slå enkla pass tillbaka och rulla vidare. Går ju allt som oftast jättebra på träning. Och så blir det match... Vi kan snacka massor om vad vi tekniskt och taktiskt måste förbättra, men jag tror ändå att mkt grundar sig i att vi måste börja ha roligt igen. Självklart är vinst ALLTID roligare än förlust, men jag har spelat matcher i kabel tidigare (b-laget iofs), och trots förluster så skrattade vi. Både på plan och i omklädningsrummet efteråt.

Detta är bara en tanke från mig som jag ville dela med mig av. Kändes dystert att se så många sura miner igår. Hoppas festen ikväll muntrar upp klubben lite. =) Tyvärr kan jag inte närvara själv då jag måste gå på bröllop...

Och just de, höll på att glömma... Bra jobbat Bönor. Man kan se en storhet även i en förlust.
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-08-20 23:35:37
I dag finns det stor anledning att hylla våra bruna bönor. För att förhindra att tvingas lämna en besvärande walkover - och riskera uteslutning ur serien - bet tjejerna ihop och åkte till Alingsås och kämpade trots att de hade alla odds mot sig.

Vi hade med oss tio spelare, varav en krasslig. Och två av de tio var unga debutanter som ingen av oss hade träffat förr.

Dessutom fick vi två skador redan under matchens första kvart. Trots alla motgångar höll våra bönor uppe humöret hela matchen. Det var vi som hade roligt på Nolhagavallen i dag. Jag känner stor stolthet över de tio bönor som höll vår bruna fana högt i kväll. Det var vi som var de moraliska segrarna.

Alla tio är värda varsitt stort fång rosor. Extra stora buketter utgår till Mickan, som letade upp de två debutanterna, och som dessutom smet från ett 25-årskalas för att själv kunna vara med. Och så måste förstås Pigge hyllas. "Hon är seriens bästa målvakt," sa Alingsåsledarna. Det finns väl ingen anledning att opponera sig mot den beskrivningen?
Namn: Gotland
Datum: 2010-08-20 16:31:20
Jimmy, om jag tränar på måndag hoppas jag att jag kanske kan få en plats längst ut på avbytarbänken?
Namn: Tobias
Datum: 2010-08-20 16:08:32
Om jag platsar alltså:)
Namn: Jimmy
Datum: 2010-08-20 12:53:30
Tobbe: Det utgick jag ifrån. =)
Namn: Tobias
Datum: 2010-08-20 10:21:42
Jag är gärna med på onsdag Jimmy
Namn: Jimmy
Datum: 2010-08-20 08:54:15
För att fortsätta på tidigare inlägg så har vi som nämndes b-lagsmatch på onsdag nästa vecka. Matchen spelas hemma mot somalia och samling på ryda 17:30. Hoppas att det är en tid som passar de flesta och att vi alla hjälps åt nu med att fylla de lag vi har under hösten. Hör av er till mig på 0707646694 om ni vill spela på onsdag.
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-08-19 23:45:18
I morgon 18.45 spelar den bruna sekten bortamatcher i Sandhult (brassarna) och Alingsås (bönorna). Det har varit kämpigt att få ihop lag i båda fallen.

För bönorna har det sett riktigt krisartat ut, och vi försökte flytta matchen. Vid 17-tiden hade vi nio spelare, varav två krassliga. Alingsås KIK gick dock inte med på någon flytt. Våra val är därmed att komma och spela, eller att lämna wo. Det senare skall undvikas till varje pris. Och således har arbetet med att hitta nya spelare pågått under kvällen. Och vi kanske har en lösning på gång...

Herrarna har i nuläget ett lag, och ett par avbytare. Men återigen noteras hur tunn och sårbar vår trupp är. Och det kommer att bli riktigt tungt att få ihop det när både A- och B-lag spelar helgmatcher om någon vecka.

För övrigt ringde Somali i dag och ville flytta söndagens match till 16.00. Vilken söndagsmatch? frågade övertecknad. "Vår match söndagen den 25:e," sa Somaliledaren. När han insåg att den 25:e inte är en söndag behövde vi dock inte flytta matchen...
Namn: Jamie
Datum: 2010-08-18 17:58:54
Hinner inte träna idag heller, har fler intervjuer och presentationer att förereda
Namn: Brun tränare igen
Datum: 2010-08-18 15:35:42
Laget inför fredagens bönmatch har krympt ytterligare sedan i måndags. Vi måste helt enkelt hitta ett par spelare till, annars får vi inte ihop lag. Alla tips är välkomna.
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-08-16 22:26:11
Kul att se att det var så många nya ansikten på brassarnas träning i dag. Hoppas alla nykomlingar återvänder.

Njuter fortfarande av bönornas framgång i går. Men känner också redan oro för fredagens match i Alingsås. Vår trupp är tunn just nu, och därmed ytterst sårbar. Känslan är att om vi skall kunna ha några avbytare med oss bör vi redan nu börja kolla upp våra "långskott". Samlingen blir 17.00 vid McDonalds i Knalleland.
Namn: Affen
Datum: 2010-08-16 20:40:37
Grattis BB och starkt jobbat av Vets trots 0-5 mot starka Byttorp. 0-0 i HT, 0-2 med 10 kvar. Jag kunde ju själv inte vara med men tack alla som ställde upp! Affen
Namn: Jamie
Datum: 2010-08-16 11:33:45
Grattis bönor till en skön poäng. Jag hinner nog inte till träningen ikväll, ses på Onsdag.
Namn: Pigge
Datum: 2010-08-16 08:50:02
Härligt jobbat igår alla Bönor! Och som tränaren skriver nedan så var vi nog inte värda poängen men som sagt vi har haft oturen emot oss så många gånger så nu var det vår tur så , Vi var värda det!! Tack alla som ställde upp, hoppas ni kommer tillbaka!!
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-08-15 22:03:05
Jag erkänner, jag hade givit upp. När klockan gick in i minut 92 trodde jag att det var kört. Jag hade glömt av att domaren stoppat klockan dels när Zäändra låg knockad, dels när Hottie hade kramp.

Men när Svampen fick bollen där utanför straffområdet väcktes hoppet om ett under. Och när bollen gick in, jag då fick man en underbar känsla i hela kroppen. Kvittering i matchens sista spark.

Tack alla tolv bönor som gjorde en grym arbetsinsats i dag. Spelmässigt var vi inte värda någon poäng, för Brämhult var bättre. Men trots att vi saknade naturliga forwards slet vi och offrade oss, och till slut kom utdelningen. Och med tanke på hur ofta vi har fått bita i det sura i matchavslutningar känns den här poängen ändå grymt rättvis.

Extra stort tack allt till Frida (målskytt i debuten), Merethe och Malin L, som alla tre ställde upp på kort varsel när vi hade ont om folk.

Alla klubbens fyra lag kommer att få kämpa för att ta sig igenom serien den här hösten. Och då är det förstås ovärderligt att ha folk som är beredda att hoppa in och rädda oss när vi hamnar i krislägen. Och i dag var det kris. Fortfarande vid halv två hade vi bara nio spelare.
Namn: svamp
Datum: 2010-08-15 21:50:52
faaaan va gött tjejer!! riktigt kämpa insats ikväll!! grymt bra jobbat av alla!! Ladda t träningen imon nu för nu jädrar e vi på gång! :)
Namn: Sirén
Datum: 2010-08-15 21:47:01
tjalalala tjalalalala eeehhhhh kabel åttio!!! :D
känns underbart o vara brun en kväll som denna, när vi trodde det var avgjort så kommer vår räddare svamp o stänker in 2-2 i typ 46:e minuten. snacka om lägligt :) nästan så det får bli en flaska skumpa på det! skål!
Namn: ELIN
Datum: 2010-08-15 21:45:18
Bra jobbat bönor :) dagens match är ett bevis på att vi aldrig ska ge upp!!! nu går vi in och krigar i serie tabellen ..Yohooo
Namn: Zäändra
Datum: 2010-08-15 21:45:05
Bra jobbat idag alla bönor, så gött att vi tog en poäng!! Ses på träningen imorgon :)
Namn: Affen
Datum: 2010-08-15 13:46:12
Kom igen nu BB och Vets - kraftsamling! Själv är jag inte så j-a stöddig - har åkt på ryggskott typ - kul!
Namn: viggo
Datum: 2010-08-14 22:55:49
Häääääääääärlit!!!!!!!!!!!!
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-08-14 19:24:15
Fyhr: Tack för tipset, vi testar Lithander.
Namn: Fyhr
Datum: 2010-08-14 19:09:16
pratade med malin Lithander för någon vecka sen.. hon sa att hon gärna ställer upp om det saknas folk... skadar ju inte å ringa henne då elle???
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-08-14 18:08:52
Vi har ett lag till bönornas match i morgon, men inte så mycket mer. Är det någon som vet någon som eventuellt skulle kunna bredda truppen vore det välkommet.
Namn: Zsolt G
Datum: 2010-08-13 18:20:19
Lycka till ikväll ,hoppas att ni vinner!!!
Namn: Rosvall
Datum: 2010-08-13 16:17:59
Tobias: hehehe Klart gurra ska stå. hehe tror kupan vill testa och stå lite kanske ;)

jag kommer ner och kollar och värmer den som ska stå idag :)
Namn: zamora
Datum: 2010-08-13 15:47:48
tvåla till zebrorna ikväll så de tappar ränderna
Namn: Tobias
Datum: 2010-08-13 13:46:58
Gött att vi har Gurra i mål idag igen:)
Namn: Gotland
Datum: 2010-08-13 10:57:45
Hoppas på vinst i kväll grabbar!!!!! Kom igen nu!
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-08-13 10:07:41
Det är prestigeladdad höstpremiär mot Norrmalm i kväll. Här är truppen som skall göra det: Peter Kupan, Malm, Svedberg, Mattis, Matte K, Tobbe L, Alexander, Bohus, Bäckis, Jonason, Benny, Olofsson, Gurra och Jimmy.

Avspark på Ryda 19.00.
Namn: Jimmy
Datum: 2010-08-12 20:31:55
Affen: Jag hittade H-fönster, men de hade inga produkter på hemsidan. Får nog ringa de och kolla imorn. Vi har träning på måndag om du inte kan vänta tills inomhusen börjar. ;)
Namn: Affen
Datum: 2010-08-12 19:49:05
Jimmy: Jag lurade dig visst - det heter H-fönstret i Lysekil AB www.hfonstret.se. Sen överdrev jag visst priset också- det var lägre ändå- 61000:- för 11 fönster och en altandörr. Inkl frakt. Fats jag trodde ju att en ung rapp tänkande person som du skulle hitta Lysekilsfönster ändå via vörd vajd väbb elr va de heter :D - Nu har jag vart hos Lark så när börjar inomhusen?
Namn: Jimmy
Datum: 2010-08-12 15:53:52
Affen: Hette de lysekilsfönster? JAg kan inte hitta de.
Namn: Persson DÄ
Datum: 2010-08-11 22:28:33
-Jimmy, jag har tagit efter min kära kompis, Affen. Dvs. ha inte på telefonen i onödan, det drar ju batteri..och så kan det ju vara ett jobb när ngn ringer efter 16.00 och det vill jag inte ha fler av. När drar innomhusträningen igång? är sugen. / DÄ
Namn: Tobias
Datum: 2010-08-11 22:06:35
Tror jag gjorde 3 ass iallafall:)
Namn: Affen
Datum: 2010-08-11 18:39:40
Jimmy: han svarar inte när jag ringer heller... Coacherna: Blir det ngn vets-match på söndag elr ej? jag har inte blivit kallad i varje fall och nu är det onsdag quell, hmmm
Namn: Sirén
Datum: 2010-08-11 18:19:40
Johan skickade precis sms om beskedet att träningen är inställd ikväll.
Namn: Sirén
Datum: 2010-08-11 18:15:46
Kanske bäst!
I detta väder är det inge kul att sparka boll...
Namn: Fyhr
Datum: 2010-08-11 18:01:11
Håller med Malm :)
Namn: Malm
Datum: 2010-08-11 17:57:01
Spara på planerna och ställa in träningen idag?
Namn: jimmy
Datum: 2010-08-11 15:54:30
Larsa Persson!!! Du ska svara när jag ringer till dig. =)
Namn: Brunne
Datum: 2010-08-10 15:43:31
Yeah! Seger! YEAH!
Namn: Ordförande Åkerström
Datum: 2010-08-10 14:58:34
Gött Squadra B!
Namn: svamp
Datum: 2010-08-10 12:44:14
riktig bra träning igår tjejer!! men hoppas att fler bönor dyker upp på onsdag eftersom vi har match på söndag o nu jädrar ska vi krossa!!! 3 nya poäng ska glida i hamn :)
Namn: Bäckis
Datum: 2010-08-10 10:58:21
Helt rätt Svedberg...även till ditt första Jimmy!
Namn: Svedberg
Datum: 2010-08-10 09:28:29
Bäckis assisterade Benny om jag minns rätt
Namn: jimmy
Datum: 2010-08-10 08:46:12
Kan ngn hjälpa mig minnas assisterna från igår?
Namn: Affen
Datum: 2010-08-09 22:11:48
Så gôtt SqB - grattis!!
Namn: Anna dä.
Datum: 2010-08-09 21:45:15
Vad är det jag ser? Har SqdB en ny målvakt?! Grattis till vinsten, nästa kommer på fredag! Go Kabel!!
Namn: Nr 19
Datum: 2010-08-09 21:40:03
Ja då missade du det sjätte bruna målet.
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-08-09 21:32:06
Vann Squadra B med 5-3? Eller missade jag några mål?
Namn: ELIN
Datum: 2010-08-09 21:14:45
Roligt att vara tillbaka och lira lite boll igen..kul träning ikv! kul att se er igen efter sommar uppehållet :)
Namn: Marie
Datum: 2010-08-09 11:23:54
Kan inte träna eller vara med på matchen denna vecka... Men efter denna veckan hoppas ja kunna va med på heltid och även ta med min pojkvän och fylla ut herrlaget lite, lite kondition på honom sen e han en riktigt mål spruta ;P
Namn: Anna dä.
Datum: 2010-08-09 10:07:06
Ingen träning för mig i veckan då jag jobbar bägge dagarna.
Namn: Malm
Datum: 2010-08-08 21:18:32
Jamie släpade in en väska i omklädningsrummet i veckan. Tvättade han efter Fritsla eller sista b-lagsmatchen?
Namn: Coach squadra B
Datum: 2010-08-08 20:37:14
Laget som imorgon ska spöa Brämhult hemma på ryda kl 18:30 är: Rosvall-Junior, Malm, Svedberg, Mattis- Bäckis, Kinky, Bohus, Benny, Bocken, Halling, Olof- Gurra, Jonason, Jimmy

Vi samlas på ryda 17:15. Någon som vet var dräkterna finns?
Namn: Ceder
Datum: 2010-08-04 17:29:22
Gött med nya matchreferat :)

Fortfarande sjuk, står över dagens träning.
Namn: Mattias Karlsson
Datum: 2010-08-04 16:58:25
Halloo någon som är sugen på att gå ut och ta ett par öl efter träningen idag??
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-08-03 16:28:13
Affen: Prov i vadå? Prov tror jag inte att vi har några i Kabel. Däremot är det förstås bra att det dyker upp lite ungt blod på träningarna, alla nya är hjärtligt välkomna.

Annars kan jag meddela att det numera finns en mängd nya referat, samt ett antal nya tv-klipp här på hemsidan.

Jag har aldrig känt någon anledning att skämmas över den här hemsidan, men det har svidit lite att referaten har släpat efter så mycket. Nu är nästan allt fixat, och inom kort kommer det även finnas införtexter inför höstens matcher.

Till sist vad det riktigt roligt att träna i går. Alla närvarande bjöd till, och gav verkligen allt. Hoppas på lika positiva takter i morgon.
Namn: Affen
Datum: 2010-08-02 20:25:51
Tro det eller ej men i kväll har jag "tvingat" iväg JrJR till träningen och med sig i raggaråket tog han Bön-Mickans bror Dennis. Får man provision på spelarvärvningar? /Jr
Namn: Jamie
Datum: 2010-08-02 17:58:23
Missar tyvärr dagens träning
Namn: rosvall
Datum: 2010-08-02 16:38:23
Villka ska komma och träna idag ?? jag kommer ner!
Namn: Kabeltjuv1
Datum: 2010-08-02 15:00:44
http://www.bt.se/nyheter/boras/kabeltjuvar-greps-vid-sjukhuset%282039071%29.gm
Namn: Cricke
Datum: 2010-08-02 11:24:16
Jobbar ikväll så dyker upp först nästa vecka men se till att träna flitigt nu bönor för Pigge har helt rätt....
Namn: Pigge
Datum: 2010-08-02 11:10:08
Ladda nu alla Bönor för träning ikväll. Match om 2 veckor mot Brämhult och denna gången ska vi allt ta dom!!
Namn: Marie
Datum: 2010-08-02 09:08:03
Ingen träning för mig idag förutom massa spring med flyttlådor upp till 3:e våning... //Marie
Namn: Ceder
Datum: 2010-08-02 07:02:32
Webmaster: Fixar efter jobbet.

Tränar inte idag, har en förkylning som inte vill släppa.
Namn: Olof
Datum: 2010-08-02 00:38:32
Är på semester en vecka till så jag kommer inte att träna. Om det behövs folk till Sqadra B den 9:e är jag däremot tillgänglig.
Namn: Affen
Datum: 2010-08-01 11:47:12
Ådi m fl: men vaffan det kan ju inte vara sant!! Har jag sprungit över 10 mil och vandrat i berg hela semestern och så blir det ingen match? Jag är inte ens kallad ännu men ytterst villig även om jag inte rört en boll sedan inomhusen före jul. Vilka är det som kan/inte kan vara med? Här gäller allmän samling, vi får hjälpas åt - WO finns inte och det kostar dessutom. Uwe kan nog spikas ihop så vi kan ställa honom i mål som det verka på honom även om han snubblade i en liten grop vid kusten. Jimmy: du har förstås rätt, här gäller det att sträcka ut. Men, varför ska du suga hästhov??
Namn: Webmaster
Datum: 2010-08-01 11:01:31
Inte mindre än tolv nya matchreferat finns nu färdigskrivna, men de finns inte att läsa här på hemsidan ännu. För tyvärr funkar det inte att lägga ut matchreferat just nu - något är fel med matchfunktionen i CM. Men förhoppningsvis går det inom mycket kort att läsa referat från alla vårens matcher för både herrar och damer.
Namn: Jimmy
Datum: 2010-07-31 23:02:41
Tråkigt att höra att redan innan det ens är en vecka kvar så blir det inget lag för vets... Tung start på säsongen. =( Hoppas att vi alla tänker till och kanske sträcker ut lite extra för klubben nu i höst. Våren har ju inte varit bländande vad det gäller närvaro varken på träningar eller matcher. Och att jag ska missa festen pga ett j...a bröllop suger ju givetvis häst***... Hur det nu smakar. =) Har iaf fått njuta av lite lir med en del bruna på sagavallen och avsluta med att få kröka med våran egna Afze. Storslaget! saknade en del bruna, men spriten torkade många tårar. =)
Namn: Ådi
Datum: 2010-07-31 20:18:12
-Affen. Tyvärr blir det ingen match mot Töllsjö nästa söndag. Hade vi spelat 7-manna hade det kanske gått, men bara kanske... Alltför mkt återbud sätter tyvärr stopp.
Namn: Affen
Datum: 2010-07-31 19:25:48
Tack men nja Gaffern, jag tror jag nöjer mig med löpträning i eget tempo. Har förvisso gjort ca 10 mil på asfalt på semestern i hyfsat tempo men utan onödiga ryck som sliter på kroppen. Och ni har så konstiga övningar... Jag avvaktar inomhusen. Däremot körde JRJR och Señorita Alf 8 km var, I´m stunned. Vilja och skor finns emellertid (fint gammaldags ord)
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-07-31 16:18:54
Härligt att det rör på sig i Sandared. Och Affen, i år har det inte behövts träning för att få spela i brunt - det har räckt med vilja och tillgång till ett par fotbollsskor. Men det hindrar inte att JrJr är välkommen till Ryda på måndag. Och han får gärna ta med både far och syster.
Namn: Affen
Datum: 2010-07-31 13:25:14
Hej alla. Ur led är tiden eller så är det bara jag. Men vad sägs om följande dubbel? 1) JrJr får inbjudan via Facebook och talar om för sin fader att nu är det dax för Kabelfest! 2) JRJR tog nyss med sig sin syster (!!) i bilen och åkte upp för att löpträna på terrängbanan i Nordtorp. Senast han sprang var väl typ i vintras. Tänk om man finge spela till det oddset. Dax att matcha in Affe-maffian i Kabel så man kan börja varva ner. Men först ska vi bl a mosa Töllsjö två ggr om och vinna Knallen Cup. Johan/Jimmy: Jag har fått ö-papper för JrJR men kansliet öppnar inte förrän 9/8 så det dröjer ett tag och det behövs nog en del träning. /Affen
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-07-30 16:02:13
Nästa vecka drar träningen i gång igen, både för brassar och bönor. Hoppas vi ses på Ryda 19.00 på måndag.
Namn: Jimmy
Datum: 2010-07-29 11:13:12
Nån som är sugen på att kröka lite med mig och Afze så sitter vi hos mig ikväll.
Namn: Malm
Datum: 2010-07-28 18:30:22
Förkylningen håller i sig. Nästa vecka istället.
Namn: Halling
Datum: 2010-07-28 14:44:05
Ich werde trainieren und auch in dieser Woche. Es war so lustig letzten
Namn: svamp
Datum: 2010-07-27 18:44:36
jajjemen, ja kommer ner :)
Namn: Pigge
Datum: 2010-07-27 16:45:07
Jag och svamp kommer troligtvis.
Namn: Lauda
Datum: 2010-07-27 13:26:47
Om min förkylning inte blir värre tills imorgon så kommer jag förbi sagavallen...
Namn: jimmy
Datum: 2010-07-26 20:46:56
Ngn uppslutning på onsdag eller?
Namn: Pigge
Datum: 2010-07-26 16:39:12
Alla Bruna, se till att boka upp den 21 augusti då det kommer att äga rum en KABELFEST.

Mer info kommer inom kort! =)
Namn: Brun tränare
Datum: 2010-07-23 21:10:57
Vill passa på att gratulera Kirurgen på hans 50-årsdag. Hoppas att det har varit en kanondag.

Affen: Nu har jag postat ett övergångspapper, det bör anlända på Sandaredsvägen på måndag. Pappret skall undertecknas av JrJr och Sandared (eller är det Sjömarken?) och sedan skickas till förbundet i bifogat kuvert.
Namn: Mattis
Datum: 2010-07-21 23:39:12
Vill gärna citera Anders efter kvällens träning: Mattis, varför är du back?

Tror jag vann skytteligan ikväll! Synd du inte sprang i luckorna som blev Jimmy!
Namn: Olof
Datum: 2010-07-21 16:32:40
Kommer att lysa med min frånvaro ikväll.
Namn: jimmy
Datum: 2010-07-21 15:59:42
Kålle: Du leder definitivt träningsligan. Kanske inte kabels, men du tränar ju på egen hand. ;) Afze kommer ner näseta vecka och vi pratade om att supa tillde på torsdag om du va sugen på att komma. De gäller för övrigt att festglada kablar. Lite go dricka med en nästan lika go Afze. =)
Namn: Anders
Datum: 2010-07-21 15:11:29
Jag dyker nog upp ikväll också.
Namn: Kålle
Datum: 2010-07-21 12:36:25
Jag hade gärna vart med men jag kan inte... Jag måste ju ändå leda träningsligan??=)
Namn: Mattis
Datum: 2010-07-21 11:16:48
Kommer antagligen närvara ikväll med! :)
Namn: ådi
Datum: 2010-07-21 09:05:12
Håll i hatten,kommer och briljerar ikväll. Hoppas det blir fler än du och jag Jimmy. Blir vi inte det kan vi köra mål mot mål :) Tar du med boll så du säkert får känna på bollen :)
Namn: Affen
Datum: 2010-07-20 22:47:52
Detsamma Jimmy-Boy, men jag tror jag laddar för inomhusen, måtte det bli ngt i vinter. För det är väl inga bonnalag som ska ha vår söndagstid denna säsongen oxå?!
Namn: jimmy
Datum: 2010-07-20 19:38:04
Jag håller med dig Alf-Peter, riktigt dött här nu faktiskt. Saknar dig på tvåmålsliret på sagavallen... Kommer det några imorn? Ja tänkte dyka upp sm det ser ut nu. hoppas fler gör det.
VÄLKOMMEN TILL FC KABEL ÅTTIO
FC Kabel Åttio är en fotbollsförening från Borås med fokus på social samvaro.

Herrarnas A-lag återfanns 2018 i Borås södra Utvecklingsserie B, och kommer att spela i en reservserie även 2019. Under många år har vi även haft ett Squadra B, men det vilar i väntan på spelarpåfyllning. Vårt damlag, Bruna bönor, ingår sedan 2017 i ett samarbete med Byttorps IF och spelar i division fyra. Veteranlaget spelade fram till 2010 i en P35-serie men är tyvärr vilande i väntan på föryngring.

Föreningen är mest känd för våra bruna dräkter och våra juniorers många uppvisningar i Mariedal Cup.
SENASTE MATCHERNA
KOMMANDE MATCHER
 • 29 maj, 19:15
 • Borås AIK C - FC KÅ
 • 2 juni, 17:00
 • Bruna Bönor - Hemsjö IF
Senaste Krönikan
Johan Rydén

Julen är det bruna hoppets tid


Gräsplanerna på Ryda sportfält var närmast historiskt bra söndagen den 25 september 2016. Jag vet, för jag har haft Ryda som hemmaarena i drygt 30 år och vet hur planerna brukar se ut när det bara är...
Johan Rydén 2016-12-26
Kabel tränar
 • Brassar:

  Mån, Ryda sportfält 19.00-20.30
 • Bönor:

  Tis, Byttorps IP 19.00-20.30
 • Brassar:

  Ons, Ryda sportfält 19.00-20.30
 • Bönor:

  Tors, Byttorps IP 19.00-20.30
Stöd kabel - Bli medlem!
Bli medlem
Huvudsponsorer

kabeltips2012

mobile site banner
loader
Stäng